Ανιχνευτής NV35M

anihneftis-NV35MX-1

Διπλός ανιχνευτής εσωτερικής /εξωτερικής χρήσης για συρόμενες πόρτες και παράθυρα με Anti-Masking και λειτουργία μη ανίχνευση ζώων με solid state relay έξοδο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο ανιχνευτής NV35M μας παρέχει υψηλή προστασία σε παράθυρα και συρόμενες πόρτες για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ο ανιχνευτής είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζει και να απορρίπτει την κίνηση μικρών ζώων όπως πουλιά, γάτες σκύλοι, με αποτέλεσμα να αποφεύγουμε ψευδείς συναγερμούς.

Ο ανιχνευτής έχει δύο τρόπους λειτουργίας:
Λειτουργία μη ανίχνευσης ζώων μπορούμε να προστατέψουμε σε εξωτερικό χώρο παράθυρα και συρόμενες πόρτες διαστάσεων 7.5 x 2m. Για εσωτερική χρήση απενεργοποιώντας την λειτουργία μη ανίχνευσης ζώων και βάζοντας τον ανιχνευτή σε κανονική λειτουργία μπορούμε να προστατέψουμε παράθυρα και συρόμενες πόρτες διαστάσεων 10 x 2m.

Ο ανιχνευτής NV35M δημιουργεί μια εξαιρετικά στενή δέσμη πλάτους 0.5m στα 5m, με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η κίνηση κοντά στην προστατευόμενη πόρτα ή το παράθυρο χωρίς ψευδείς συναγερμούς. Διαθέτει επίσης την λειτουργία ανίχνευσης κατακόρυφης δέσμης.

Ο ανιχνευτής NV35M έχει τέλεια δυνατότητα ανίχνευσης, εξαιρετική σταθερότητα και υψηλό ποσοστό απόρριψης ψευδών συναγερμών λόγο της διπλής δέσμης ανίχνευσης, της λειτουργίας μη ανίχνευσης ζώων και την δοκιμασμένη ανίχνευση ενεργού υπέρυθρου Anti-Mask.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Δεν ανιχνεύει ζώα
  • Ενεργό υπέρυθρο anti-mask για προστασία του φακού από σπρέι και προστασία προσέγγισης όλου του ανιχνευτή στα 30 εκατοστά
  • Ολοκληρωμένη ανίχνευση κατακόρυφης ζώνης
  • Διπλός ανιχνευτής ελεγχόμενος από τον αλγόριθμο (FADEC)
  • Οπτικά γεωμετρικός φακός για την διάκριση κατοικίδιων ζώων και την υποστήριξη της λειτουργίας μη ανίχνευσης ζώων
  • Διπλός ανιχνευτής tamper
  • Πιστοποίηση: CE, EN50131 Grade 2.
Διαφημιστικό Έντυπο